Om oss

Lindesnes er et populært sted, både i, og utenfor Norge. Med nettstedet ønsker vi å dele informasjon om stedet, historie og ikke minst hva slags aktiviteter og naturperler som venter deg. Med lang kyststripe og stort hav som bruser på utsiden, er det aldri lett å være sikker på været. Som nordmenn sier, “det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær”.

Perler og aktiviteter

Kjente kunstnere har kunstutstillinger, og det er kulturtorv med ulike aktiviteter for liten og stor. Det er gode utvalg av sykkelstier, tøffere vandreturer og fotturer. Mer informasjon om aktiviteter i nærområdet er tilgjengelig hos lokale turistkontor i kommunen. Opplev flotte fiskemuligheter og unike badeplasser. Norges eldste fyr, Lindesnes Fyr, er populært enten det er barskt hav eller stille og rolige bølger.

La nettstedet bli din guide og berikelse til Lindesnes. Det blir fort mye opplysninger rundt om, og vi ønsker å forenkle prosessen for deg. Har du informasjon til oss om Lindesnes? Er det noe du mener bør være her? Ta kontakt med oss for kanskje du sitter på kunnskap vi alle kan nyte?

Spre god informasjon

Kommunenes kulturenheter har de siste oppdaterte nyhetene om aktiviteter, eventer, utstillinger, konserter, lokale kurs og lignende som tar plass. Få mest ut av tiden du har i Lindesnes. Lokale gallerier, lag, klubber og foreninger er viktig for publiseringer av hva som skjer. Del denne siden med andre, og spre viktig informasjon. Årevis er tusener av besøkende og lokale flinke til å foreslå aktiviteter. Kanskje en spesiell topptur bør oppleves? En tur langs stranden med flott solnedgang? Hva med flott by-vandringstur hvor du kan handle litt, og sitte ned og nyte lokal baker-kunst?