Flotte dager i Lindesnes

Lindesnes har mye å by på av spisesteder, severdigheter, og majestetisk natur. Flotte fotturer, toppturer til fjell og åser, betongpark, rib turer, vakker Skjærgård, fiske, lokale aktiviteter og lek, og mer. Kanskje du vil spise på restaurant under vann? Kanskje du vil se og oppleve Skjærgården fra en leie-båt? Mulighetene er mange!

Ut på tur, aldri sur

Ferieturer, helgeturer eller dagsturer kan fort bli dyrere enn hva man først tenker. Det hjelper med topp kredittkort som kan bidra når du trenger noe ekstra. Nye steder, aktiviteter, overnatting, bespisning kan fort skape litt utfordringer for pengepungen. Ekstra kredittkort skaper smertefri overgang til fortsatt lek, moro og spennende opplevelser. Lindesnes er stedet hvor flotte minner lages.

På land

Sommer som vinter er det mye å gjøre. Flotte toppturer med ulike vanskelighetsgrad rundt i kommunen, samt koselige turer med strandpromenader og bølgeskvulp. Turer rundt om frister med nydelige utsikter over Skjærgården som gir uimotståelige minner for livet. Velkommen skog, daler og fjell enten det er sommer eller vinter. Norges sørligste alpintilbud, og hav for fiske og kajakkturer. Noen favoritt turer er Duefjell på Spangereid, og Uranienborg (Torjusheia) i Mandal med kanonstillinger, bunkere og mer. Kjerringsteinen i Svennevik og andre turer gir fantastiske opplevelser.

I vann

Med hav og vann rundt om er det mange fine naturopplevelser som venter. Fiskeplasser er rikt representert, og andre vannaktiviteter finnes i flott utvalg. Enten du velger guidet fisketur, Skjærgårdsturer med ribb eller koselige turer til strender som Sjøsanden. Sykkelturer til Stjernøya, sykkeltur langsmed Mandalselva eller leie av motorbåter for Skjærgårds-besøk er alle favorittaktiviteter i vannet.

Speilen Betongpark fortjener besøk! Enten du er på Skateboard, sparkesykkel eller rulleskøyter er dette stedet for annerledes fart, spenning og fort pumpende hjerte! Med mer enn 1200 kvm moro kan du virkelig utfolde deg, og slippe løs for fart, hopp, og utfordrende tricks. Vil du ha litt stille dager anbefales besøk til en av mange flotte strender som Kanelstranda, Furulunden, eller den mer sjenerte badeplassen Løkjen.