Vintergleder i Lindesnes

De fleste forbinder Lindesnes og Sørlandet med sommer, sol, bading og sommeraktiviteter. Flere hoteller i regionen har gode priser for vintertiden. Det kan fort bli litt vått, men riktige bekledning er avgjørende. Ski, alpin og andre vinteraktiviteter tilbys, og flotte skianlegg og løyper er tilgjengelig.

Ski, anlegg og moro

Gode vinteranlegg og skitilbud frister Bortelid, Ljosland, og Eikerapen Alpinsenter med.  Aktivitetene omfatter langrennsløyper, slalåm, barnebakker, og nedfarter fra nybegynnere opp til ekspertnivå. Det arrangeres rebusløp for familien, barneskirenn og konkurranser innen aking. Pengene kan fort bli borte med all slags spenning og skimoro. La et SMS lån hjelpe deg slik at alles ski og vintergleder kan fortsette uten stopp!

Bortelid Skisenter

Bortelid har 14 nedfarter og alle tilpasset ferdighetsnivå. Noen tar pusten fra deg, mens andre er avslappende kose-turer ned bakken. Føler du behovet for et adrenalin pump? Velg utfordrende og la fart, rails og kuler lede an! Ny på snøbrett? Start forsiktig, og prøv deg frem mens du lærer. Selv om vi nordmenn er født med ski på beina, betyr ikke det alltid full fres fra første sekund! Er du mer tilbakelent til det hele venter varmestuen deg med enkle retter og varm kakao. Bortelid tilbyr skiskoler for slalåm. Telemark og Snowboard.

Ljosland Skisenter

Skisenteret har nedfarter med ulike vanskelighetsgrader samt flotte off-piste muligheter.  Om skiskoler og leksjoner er ønskelig tilbys dette av Skisenteret. Barneområdet er godt sperret av for trygg nedfart, og trygghet fra mer erfarne kjørere.  Eget skibånd for barna, og de ferskeste skientusiastene trekker dem til toppen av barnebakken. Kuler, rails og lignende er spredt rundt i løypene. Skisenteret fornyer stadig tilbudene og bringer mer spenning.

Eikerapen Alpinsenter

Alpinsenteret har 8 nedfarter tilpasset alles nivå. Topp varmestue med enkel bevertning er på stedet. Hva med besøk til populære RabbenStova etter dagens skiaktiviteter? Et sted minst like populært som Alpinsenteret.