Søvn og hvile

Det er utallige muligheter for god søvn, hvile og avkobling i Lindesnes. Enten du vil bli lokket inn i søvnens favn med brusende bølgeskvulp eller harde toner fra barskt hav. Mulighetene er formidable mens du besøker Lindesnes. Hvile og rekreasjon har like mange former som det er mennesker, og vi har alle egne ideer.

Tretopp, hotell, utmarka eller campingplass?

Noen favoritter er hotell, motell, utmarka, feriehytter, gjestehavner, overnatting i tretopp, telt, campingvogn eller bobil. Kanskje en natt under stjernehimmelen? Et topp hotell med myk madrass, myke håndklær og dypt badekar? Et rom høyt over bakkenivå med formidabel utsikt? Lindesnes fyrferie med braskt hav og vuggingen til søvnen kommer? Vi har alle ulike tanker, drømmer og behov når temaet søvn gjelder. Lindesnes tilbyr overnatting for alle behov. Alt kommer an på hvor du vil oppholde deg, aktiviteter, severdigheter og andre avgjørende faktorer. Alternativer som Lindesnes Havhotell, Lindland Gård Arts Cafe, Gluba Treetop Hytter, Mandal Hotell, Hald Pensjonat, Mones Feriesenter, Kjøbmandsgaarden Hotel og Tregde Ferie er blant valgene.

Camping

Solstrand Camping, Villmarkscamp, Lindesnes Camping og Hytteutleie, Naturcamp, og Sandnes Camping i Mandal tilbyr litt utenom hva som kjennetegner “vanlig camping”. Med fjøs som oppholdsrom, landhandel, soveplasser i bygg fra 1700-tallet, egne gårdsmuseum og mer. Camp med universell utforming og unik lekeplass er populære valg. Dette er noen tilbudene i tillegg til vanligere camping med plassering av telt, campingvogn, bobil og husvogn. Flere plasser har eksepsjonelle fiskeplasser, og andre har et bredt aktivitetstilbud for barn, unge, unge voksne og familier. Med lekeplasser, velutstyrte kjøkken,og barneaktiviteter, er det alltid enkelt å finne hva som passer dine behov.

Lindesnes er kjent for varme, spennende tilbud, varierte aktiviteter og forskjellige behov som enkelt dekkes. Hva med en kombinasjonsreise med hotell og netter under stjernehimmelen? Et par dager med Villmarkscamp, eller flott Naturcamp?

Kos deg med alt flott som Lindesnes tilbyr!