Velkommen til Lindesnes!

Velkommen til denne siden om Lindesnes. Her finner du all informasjon du trenger for å nyte alt som Lindesnes har å by på. Ikke bare majestetisk natur med grønne daler, og fantastiske fjell, men attraksjoner som tiltrekker tusenvis hvert eneste år. Ta turen til Norges sydligste punkt, Lindesnes fyr. Besøk Spangereidkanalen, og undervannsrestauranten “Under”.

Litt om Lindesnes

Det finnes mange nydelige perler i kommunen, og er det noe du ikke finner her så la oss høre fra deg. Kanskje kan vi lære noe av deg om dette vakre stedet? Lindesnes er rik på turistattraksjoner, og har noe for alle! Noe er flyttet virtuelt, til internett, på grunn av coronapandemien, men det er ikke vanskelig med turer rundt om kring. Det er enkelt å skape avstand slik at smittevernreglene overholdes. Naturen og omgivelsene har atskillige områder for alle. Noen severdigheter har endret rutinene for å etterleve regler, og det kan forenkle planleggingen for deg om du kontakter attraksjonen på forhånd. Enten det gjelder Knivlaget, eller Brassbandet, er det nok å foreta seg for alle.

En livlig kommune

Etter kommunesammenslåingen tilhører Mandal og Marnardal Lindesnes kommune. Lindesnes alene har mer enn 90 kilometer kystlinje, med et livlig båtliv. Med Mandal bys 100-års jubileum i 2021, har det allerede populære sørlandet fått flere entusiaster. Med flott bibliotek, kafeer og spisesteder er det utallige flotte tilbud i Lindesnes. Populære fritidsaktiviteter som musikk, strikking og slektsforsking har egne lag og foreninger, som er tilgjengelig for alle. Kjente og anerkjente kunstnere og musikere fra Lindesnes kan du stifte nærmere bekjentskap med. Corona har medført strenge smittevernregler, og det er lurt å ta kontakt for åpningstider for museum, aktiviteter og lignende.

Mer enn herlig hjertevarme og syngende nydelige dialekter er dette et sted som tilbyr alt du ønsker. Mer enn utsøkt natur, severdigheter og flotte mennesker, er følelsene av glede og tilhørlighet stedet gir. Mange flotte perler kan nytes i Lindesnes.